Μάθε περισσότερα για να δώσεις
το καλύτερο στους πελάτες

Λύσεις για τον Τουρισμό

Ενδιαφερομαι
Ολοκληρωμένη διαχείριση ξενοδοχείου

Οργανώστε και ελέγξτε απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας: κρατήσεις, προμήθειες food & beverage, λογιστική, τιμολόγηση, αποθήκη, διαχείριση προσωπικού, οικονομική και κοστολογική διαχείριση, CRM, business intelligence. Οι εφαρμογές μας είναι οι μοναδικές λύσεις που συνδυάζουν back και front office λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

Αντλήστε και συνδυάστε δεδομένα και μετατρέψτε τα σε real-time πληροφόρηση.

Οι εφαρμογές μας βασίζονται στην 30 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ώστε να αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος.

Με καινοτόμες 3D Code και workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις διαδικασίες του ξενοδοχείου.

Επιλέξτε λύση on cloud ή on premise, όπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στην υποδομή της εταιρείας σας.
Clusters

Σύγχρονο, ολοκληρωμένο software

Λειτουργεί είτε On Premise στο τοπικό σας δίκτυο (LAN) είτε On Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure.

Συνδυάζει μοναδικά κάτω από ενιαία ομπρέλλα FrontOffice, ERP, CRM, BPM για την πλήρη μηχανογράφηση μιας επιχείρησης φιλοξενίαςAtlas

Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή κι αξιόπιστη

Λειτουργεί on premise στον τοπικό εξοπλισμό hardware του πελάτη (server/client).

Ολοκληρωμένο κι ευέλικτο σύστημα. Δομημένο σε modules για να προσαρμόζεται και να επεκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες μιας εταιρίας φιλοξενίας.

Τι λενε οι πελατες μας...

"Εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τις επιχείρησης και είναι ο πολύτιμος βοηθός μου. Εξαιρετική συνεργασία και στην υποστήριξη."
Ξ.Μ.

"Είναι σημαντικό για έναν χρήστη να έχει στα χέρια του ένα τέτοιο εργαλείο. Οι άνθρωποι της Ergon Iris είναι πολύ καλοί γνώστες, με μεγάλη εμπειρία και πάντοτε μου έδωσαν λύση σε κάθε θέμα μου. Μεγάλη τύχη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας!"
Γ.Μ.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.


Η σημερινή αγορά τουρισμού είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Ξενοδοχεία και διαδικτυακές εταιρείες κρατήσεων απαιτείται να επεξεργάζονται μεγάλους όγκους μη δομημένων δεδομένων για πωλήσεις, μάρκετινγκ και λειτουργίες για να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών, να δημιουργήσουν ελκυστικές προσφορές και τιμές και να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες αγορές. Είναι λοιπόν κρίσιμο συστατικό για την επιτυχία μιας σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης η ικανότητά της να εκμεταλλεύεται όλα τα διαθέσιμα δεδομένα.


Το case study της MED Hotels Greece


Η MED Hotels Greece παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς επίσης μισθώνει και ενοικιάζει ξενοδοχεία. Η MED Hotels Greece παρέχει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της Λειτουργίας και των Πωλήσεων των Ξενοδοχειακών Μονάδων, όπως Τιμολογιακή πολιτική – Contracting, Προώθηση πωλήσεων, Συμβόλαια με on line travel agencies, Διαχείριση χρεωστών, Έρευνα αγοράς - Νέες τάσεις, Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Λειτουργία Ξενοδοχείου, Διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, Financial Planning – Budgeting, Financial Reporting, Front Office, Food & Beverage, House Keeping, Προμήθειες

Το ζητούμενο

Η MED Hotels Greece αναζητούσε μια ολοκληρωμένη λύση που να συνδυάζει την οικονομική & λογιστική της μηχανογράφηση, με την πλήρη υποστήριξη του ευρύ φάσματος ειδικών υπηρεσιών που παρέχει στις πολλαπλές ξενοδοχειακές μονάδες- πελάτες της.

Η λύση μας

Δεχτήκαμε με ενθουσιασμό την πρόκληση της μηχανογράφησης της MED Hotels Greece. Το σύστημα Clusters Cloud που προτείναμε διέθετε ήδη την απαραίτητη δομή κι ευελιξία, αλλά και τη δυνατότητα πρόσθετης παραμετροποίησης, για να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις του πελάτη, που ξεπερνούν τις συνήθεις ERP λειτουργίες. Με το Clusters Cloud ERP, η MED Hotels Greece μπορεί να καταχωρεί, να τιμολογεί και να πληροφορείται για όλη την οικονομική & λογιστική της δραστηριότητα, ενώ με το CRM διαχειρίζεται πλήρως τις πελατειακές σχέσεις της. Στο ίδιο όμως ενιαίο περιβάλλον του Clusters Cloud και με την αξιοποίηση των υποκαταστημάτων, μπορεί παράλληλα να εκδίδει τα τιμολόγια των πελατών της. Ακόμη, με το Front Office, μπορεί να καταχωρεί και να παρακολουθεί τις κρατήσεις των πελατών της και των travel agencies, βάσει ειδικών συμβολαίων που περιγράφουν την τιμολογιακή πολιτική κάθε ξενοδοχείου. Τέλος, με το BPM-Workflows η MED Hotels Greece μπορεί να καταγράφει και να οργανώνει τη δραστηριότητα και τη συνεργασία του προσωπικού της, να προγραμματίζει και να αναθέτει εργασίες με προθεσμίες υλοποίησης, να παρακολουθεί την εξέλιξη αυτών, να καταγράφει τη σχετική επικοινωνία και να λαμβάνει αυτόματες ειδοποιήσεις.

Clusters Cloud - Modules

ERP
myDATA
CRM
Front Office
BPM - WorkflowsΤο case study της DOMOTEL
Ο πελάτης μας είναι μια αλυσίδα πολυτελών boutique & lifestyle ξενοδοχείων 4ων & 5 αστέρων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αρχιτεκτονική, ιστορία, κουλτούρα, που παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες τόσο σε επαγγελματικά όσο και ταξίδια αναψυχής σε όλη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε μια λύση που να οργανώνει τις διαδικασίες προμηθειών και λογιστικής για όλες τις ξενοδοχειακές τους μονάδες και τα μεμονωνένα τους τμήματα. Διαθέτοντας ήδη ένα front office λογισμικό άλλης εταιρείας, ήθελαν να συνδυάζουν εύκολα, γρήγορα και χωρίς διπλοκαταχωρήσεις δεδομένα κρατήσεων και πελατών με στοιχεία ποσοτικά και οικονομικά και να έχουν μια ενοποιημένη εικόνα της επιχείρησής τους αλλά και μεμονωμένα των μονάδων και τμημάτων τους όπως εστιατόρια, μπαρ, κέντρα ευεξίας, συνέδρια, εκδηλώσεις κλπ.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του για τη παρακολούθηση των δεδομένων φιλοξενίας, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμηθείων κι έλεγχο των οικονομικών τους.
Το Atlas ERP αντλεί αυτόματα δεδομένα κρατήσεων από το front office λογισμικό, διανέμοντας κατά ξενοδοχειακή μονάδα και τμήμα. Για ειδικά 'προϊόντα' όπως τρόφιμα, ποτά κλπ το Atlas ERP δημιούργησε παραμετρικές διαδικασίες για την κοστολογική διαχείριση και τη real-time ενημέρωση τους. Συνδυάζοντάς τα με τα λοιπά στοιχεία λογιστικής, αποθήκης, κοστολόγησης, δίνει μια ολοκληρωμένη ζωντανή απεικόνιση της επιχείρησης και των μονάδων ξεχωριστά.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο και το τμήμα προσωπικού για πλήρη παρακολούθηση καθώς και τη διοίκηση με μεστά reports μεμονωμένων μονάδων και συνολικά για λήψη αποφάσεων.

Atlas ERP - Modules

Οικονομική Διαχείριση
Λογιστική
Παραγωγή
Αποθήκη