Σταθερά θεμέλια για τα έργα σας
Σταθερά θεμέλια για την επιχείρηση


Λύσεις για τον τεχνικό κλάδο

Ενδιαφερομαι
Ολοκληρωμένη Διαχείριση Έργων

Οργανώστε και ελέγξτε απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας: διαχείριση έργων από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση, κοστολόγηση και προϋπολογισμοί, λογιστική παρακολούθηση, διαχείριση προμηθειών κι αποθηκών, διαχείριση υλικών, προσωπικού, εξοπλισμού, χρονικός προγραμματισμός, διεπιχειρησιακές σχέσεις και συνεργασία.

Παρακολουθήστε εταιρείες, κοινοπραξίες, δημόσια και ιδιωτικά έργα και υπεργολαβίες. Χρονικά, κοστολογικά, λογιστικά. Κατά έργο, κέντρο κόστους, σε ομάδες και συνολικά.


Το απόλυτο εργαλείο! Πάνω από 1.000 ικανοποιημένοι χρήστες.

.

Αντλήστε, συνδυάστε πληροφορία σε πραγματικό χρόνο από έργα και κέντρα κόστους, μοιραστείτε τα οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή, συνεργαστείτε, προλάβετε προβλήματα, επιλύστε εγκαίρως θέματα.

Οι εφαρμογές μας βασίζονται στην 30 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον κλάδο, ώστε να αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος

Με καινοτόμες 3D Code και workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις διαδικασίες της τεχνικής επιχείρησης, υπηρεσίας ή οργανισμού.

Επιλέξτε λύση cloud ή on premise, όπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, την υποδομή και τις επιθυμίες σας.Clusters

Σύγχρονο, ολοκληρωμένο software

Λειτουργεί είτε On Premise στο τοπικό σας δίκτυο (LAN) είτε On Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure.

Συνδυάζει μοναδικά κάτω από ενιαία ομπρέλλα ERP, CRM, BPM και Project Management για την πλήρη μηχανογράφηση μιας Μελετητικής, Κατασκευαστικής εταιρίας, Δημόσιας Τεχνικής Υπηρεσίας, Εταιρίας Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ακινήτων κλπ.Atlas

Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή κι αξιόπιστη

Λειτουργεί on premise στον τοπικό εξοπλισμό hardware του πελάτη (server/client).

Ολοκληρωμένο κι ευέλικτο σύστημα. Δομημένο σε modules για να προσαρμόζεται και να επεκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες μιας Μελετητικής, Κατασκευαστικής, Εταιρίας Ανάπτυξης Ακινήτων, Δημόσιας Τεχνικής Υπηρεσίας κλπ.

Τι λενε οι πελατες μας...

"Επειδή έχουμε και μελετητική και κατασκευαστική δραστηριότητα, παλιότερα χρησιμοποιούσαμε ξεχωριστές επώνυμες εφαρμογές για την οικονομική/λογιστική διαχείριση και για παρακολούθηση των προμηθειών και των έργων μας. Το σύστημα της Ergon Iris είναι ολοκληρωμένο, εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο, καλύπτει τις ανάγκες μας κι έγινε ο πολύτιμος βοηθός μας. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και στο τμήμα υποστήριξης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς είναι άρτια καταρτισμένοι και πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν με αμεσότητα, συνέπεια και καλή διάθεση την πολύτιμη βοήθειά τους."
Μ.Ξ.

"Ως όμιλος που συνδυάζει κατασκευή αλλά και παραγωγή, μας ενδιέφερε να έχουμε εύκολα κι άμεσα παρακολούθηση των έργων μας, της παραγωγικής μας δραστηριότητας αλλα και ενοποιημένη εικόνα των επιχειρήσεών μας. Να βελτιώσουμε τις διαδικασίες στα εργοτάξιά μας, τις μονάδες παραγωγής, τις προμήθειες, το συνεργείο εξοπλισμού, το προσωπικό, το λογιστήριο και τους μηχανικούς. Διαλέξαμε την Ergon Iris για την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον κλάδο. Τώρα έχουμε μειώσει τον όγκο της εργασίας μας, έχουμε οργανώσει καλύτερα τις διαδικασίες μας και πετύχαμε ενοποιημένη πληροφόρηση στα επιμέρους τμήματα και στην εταιρεία. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας κι από την απόδοση της επένδυσης που κάναμε."
Τ.Φ.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή μας. Το Clusters είναι εύχρηστο και φιλικό. Στην υποστήριξη έχουμε άμεση ανταπόκριση κι επίλυση κάθε απορίας. Το πρόγραμμα εκτιμήθηκε πολύ θετικά κι από το λογιστή της επιχείρησης συγκρίνοντάς το με άλλο λογισμικό που γνωρίζει"
Β.Ψ.

"Χρησιμοποιούμε τα προγράμματα της Ergon Iris από το 1998, πρώτα με τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ, μετά με το Atlas και τώρα με το Clusters. Μπορώ να δηλώσω απερίφραστα ότι η φιλοσοφία αυτών των συστημάτων γεφύρωσε επιτέλους το χάσμα μεταξύ οικονομικών και τεχνικών. Ο χρόνος που εξοικονομείται κι από τους δύο αυτούς τομείς είναι πολύ σημαντικός και προς όφελος της πιο αποτελεσματικής κι αποδοτικής τους εργασίας"
Γ.M.


Η κατασκευαστική βιομηχανία είναι μια από τις μεγαλύτερες κι ακριβότερες στον κόσμο, με τεράστιες πηγές πόρων, δυναμικού και φυσικά δεδομένων. Σύμφωνα με παγκόσμιες στατιστικές μελέτες, στις κατασκευές οι καθυστερήσεις στην παράδοση του έργου ξεπερνούν το 20%, το κόστος υλικών το 20%, διορθωτικά έργα το 10% και υπέρβαση κόστους μέχρι και 80% του αρχικού προϋπολογισμού. Άρα η εξοικονόμηση πόρων και κόστους κάνει σε μεγάλο βαθμό τη διαφορά μεταξύ επικερδούς και ζημιογόνου παραγωγής έργου. Η οργάνωση επιχείρησης και έργων από την κορυφή μέχρι τη βάση, ελέγχοντας χρόνο και κόστος, αυξάνει την αποτελεσματικότητα, παράγει σωστά και στην ώρα τους έργα και οδηγεί σε επιτυχία.


Το case study της BBK Construction Development


Ο πελάτης μας είναι τεχνική εταιρεία με εργολαβικό, κατασκευαστικό και facility management αντικείμενο.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση αναζητούσε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης των έργων της, τόσο για την οικονομική δραστηριότητα όσο και για τις υπολοιπες διαδικασίες τους (προϋπολογισμοί, δράσεις έγγραφα κτλ).

Η λύση μας

Το Clusters Cloud ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη. Με την 3D Coding Τεχνολογία του επιτρέπει την καταχώρηση και την παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων κατά έργο και τμήμα του έργου. Με την τεχνολογία των workflows, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής δράσεων που αφορούν το έργο, όπως αυτοψία, πρόβλημα, ραντεβού, κ.ο.κ. και παρακολούθησης του ιστορικού της εξέλιξής τους. Παρέχει ακόμη τη δυνατότητα προσθήκης εγγράφων, φωτογραφιών και οποιωνδήποτε άλλων αρχείων που αφορούν το έργο. Με το module Project Management οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν δομημένους προϋπολογισμούς, για την αξιακή και χρονική παρακολούθηση των έργων. Όλες οι οικονομικες πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα και το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση είτε κατά έργο είτε και για το σύνολο της εταιρείας.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
BPM - Workflows
Project Management
myDATA


Το case study της KOKKINOΣ ATE


Ο πελάτης μας είναι όμιλος εταιριών, με κατασκευαστική δραστηριότητα σε δημόσια & ιδιωτικά έργα, όσο και παραγωγική, στην αξιοποίηση λατομείων και την παραγωγή κι εμπορία σκυροδέματος και ασφαλτοσκυροδέματος.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε μια λύση που να μπορεί να καλύψει πλήρως όλες κατασκευαστικές, παραγωγικές κι εμπορικές της δραστηριότητες, να συνδέσει όλες τις εταιρείες και κοινοπραξίες του ομίλου, τα εργοτάξια, το λατομείο και τις παραγωγικές της μονάδες κάτω από ένα ενιαίο σύστημα. Ήθελαν να μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά κι εγκαίρως όλο το φάσμα διαδικασιών απο παραγωγή, προμήθειες, αποθήκη, κατασκευή έργων, οικονομικά και λογιστικά, προσωπικό.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του, για έλεγχο της παραγωγικής του διαδικασίας, βελτιστοποίηση της αλυσίδας προμηθειών και παρακολούθησης των πωλήσεων.
Για την κατασκευαστική του δραστηριότητα, οργανώσαμε τις διαδικασίες απο την προσφορά μέχρι και την παράδοση των έργων, την κοστολογική παρακολούθηση της κατασκευής, τη δραστηριοποίηση εξοπλισμού και προσωπικού, στα έργα και κέντρα κόστους.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Atlas ERP - Modules

Εργα
Εξοπλισμός
Οικονομική Διαχείριση
Λογιστική
Παραγωγή
Αποθήκη
HR & Μισθοδοσία