Το σύγχρονο, ολοκληρωμένο
cloud business software

Clusters

Εμπνευστείτε από το Clusters

Τη νέα πλατφόρμα που δημιουργήθηκε εξ’αρχής για να γίνει η δική σας σύγχρονη μηχανογραφική λύση προς την ψηφιακή μετάβαση!

Ένα ολοκληρωμένο business logic σύστημα που λειτουργεί ως μοναδική ομπρέλα για την επιχείρησή σας σε οποιονδήποτε κλάδο δραστηριοποίησης και ανεξαρτήτως μεγέθους γιατί μεγαλώνει μαζί σας και καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων σας από την παραγωγή και τις προμήθειες έως τις πωλήσεις και τη λογιστική, οικονομική και κοστολογική διαχείριση.

Ένα γρήγορο, αξιόπιστο και πολύ φιλικό στη χρήση πρόγραμμα που σας εξοικονομεί χρόνο, σας παρέχει ασφάλεια κι εξαλείφει τα κόστη υποδομής και συντήρησης σε ΙΤ, καθώς απαιτεί μια απλή σύνδεση Internet.

Ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο εργαλείο που επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία σας από την πρώτη στιγμή - με έξυπνους αυτοματισμούς και μηχανισμούς - στα μέτρα σας κι ανάλογα με τις ανάγκες σας, για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη βελτίωση της καθημερινής σας εργασίας, από τη βάση ως την κορυφή.

Το Clusters δημιουργήθηκε εξ αρχής αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής και λειτουργεί στο Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure και σε οποιοδήποτε περιβάλλον (Windows, Mac, Linux), για να επιταχύνει τη διαχείριση των δεδομένων σας από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή, βελτιώνοντας τη συνεργασία μεταξύ των χρηστών και παράγοντας ασφαλή και χρήσιμη πληροφορία που εστιάζει στη βέλτιστη λήψη αποφάσεων.

Μοναδική χρηστική εμπειρία
Ανακαλύψτε την έξυπνη απλότητα του Clusters με τους προηγμένους μηχανισμούς που επιταχύνουν την ψηφιακή μετάβαση και κάνουν την καθημερινή εργασία εύκολη, γρήγορη κι ασφαλή. Ενθουσιαστείτε με την απλή πληρότητα που περιβάλλει το σύνολο των διαδικασιών σας μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Αποδοτική διαχείριση δεδομένων
Μεταβάλλετε κι αξιοποιήστε μεγάλο όγκο δεδομένων. Όχι πλέον εντροπία διάχυτων δεδομένων. Αντλήστε δεδομένα από διάφορες πηγές και απολαύστε χρήσιμη πληροφορία σε πραγματικό χρόνο. Ελέγξτε και μοιραστείτε τη σε όλα τα επίπεδα από την βάση ως την κορυφή, με κοινές διαδικασίες και χωρίς πολλαπλές συναλλαγές.

Προσβασιμότητα από παντού
Διαχειριστείτε ένα περίπλοκο δίκτυο διαδικασιών με μια μοναδική ανοικτή πλατφόρμα. Όχι πλέον χάος και καθυστερήσεις. Το Clusters προσαρμόζεται στις διαδικασίες σας κι έχει εύκολη κι άμεση πρόσβαση από παντού και mobile. Γεφυρώνει κι ενοποιεί δεδομένα σε συνεχή, real-time πληροφόρηση, οπουδήποτε βρίσκεστε μέσα στο internet.

Πληρότητα κι επεκτασιμότητα
Συνδυάστε διαφορετικά δεδομένα ERP, CRM, BPM και Data Analytics κάτω από μια μοναδική ομπρέλα στο cloud για να ελέγχετε απόλυτα τη ροή των δραστηριοτήτων σας στο σύνολο της. Το Clusters καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε οικονομική, εμπορική και λογιστική διαχείριση, όπως και σε κοστολόγηση, παραγωγή και διαχείριση Αποθηκών.

Εποικοδομητική συνεργασία
Φέρτε τους χρήστες πιο κοντά, οργανώστε και αυτοματοποιήστε τη συνεργασία τους με δυναμικά workflows. Διαχειριστείτε εκκρεμείς δράσεις, follow ups, αναθέσεις εργασιών και την πρόοδό τους, με ειδοποιήσεις για σημαντικές ενέργειες ώστε να παραδίδετε εγκαίρως και με ακρίβεια. Συνδέστε τους συνεργάτες και κάνετέ τους κοινωνούς στη λήψη αποφάσεων.

Εύκολη προσαρμοστικότητα
Παραμετροποιήστε το Clusters ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά στις ανάγκες σας και να υποστηρίζει την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από το αντικείμενο και το μέγεθός της. Γρήγορα, απλά, και οικονομικά. Αξιοποιήστε τη μοναδική ευελιξία και την καινοτομία του συστήματος και αναπτύξτε το δικό σας Clusters. Για το τώρα και για το μέλλον της επιχείρησής σας!

Ασφάλεια στα δεδομένα
Με το Clusters είστε ασφαλείς. Για την λειτουργία και την αποθήκευση των δεδομένων σας χρησιμοποιούνται αξιόπιστες public cloud πλατφόρμες όπως Microsoft Azure. Ακόμα, με κλιμακωμένα επίπεδα χρήσης τα δικαιώματα πρόσβασης των χρηστών προσδιορίζονται σε συγκεκριμένες λειτουργίες.

Οικονομία
Μειώστε τα κόστη σας σε hardware και software και με το σύστημα ‘pay-as-you-go’ του Clusters πληρώνετε μόνο την ετήσια συνδρομή χρήσης της εφαρμογής.

Είναι οικονομικό γιατί απαιτεί μόνο μια Internet σύνδεση!

Διαρκής αναβάθμιση
Στην Ergon Iris, οι Cloud λύσεις μας αναβαθμίζονται συνεχώς.

Η συντήρηση του Clusters με νέες εκδόσεις περιλαμβάνεται στο ετήσιο κόστος συνδρομής και γίνεται αυτόματα για όλους τους χρήστες μας.Ο πολύτιμος συνεργάτης σας!

Clusters Standard

Στη βασική του έκδοση το Clusters παρέχει, σε ενιαίο περιβάλλον και με αυτόματη αλληλοενημέρωση των υποσυστημάτων, ολοκληρωμένες λειτουργίες:

 • ERP
 • CRM
 • BPM
 • BI & Data Analytics

Πρόσθετα διαθέσιμα modules

 • Διαχείριση παραγωγής με πρώτες ύλες, συνταγές μεταποίησης, κατανομή γενικών εξόδων και κοστολόγηση
 • Mobility Πρόσβαση των ERP & CRM δεδομένων, καθώς και των BPM λειτουργιών από mobiles. Mobile παραγγελιοληψία με αυτόματη ενημέρωση του ERP.
 • Front office κρατήσεων Για τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, κλινικές, γυμναστήρια κλπ
 • POS Εντατική λιανική

Clusters ERP

Σύγχρονο, ευέλικτο, ασφαλές!
Πλήρες ERP με μοναδικές δυνατότητες κοστολόγησης.

Clusters CRM

Εύχρηστο, απλό, γρήγορο!
Ισχυρό εργαλείο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Clusters BPM

Καινοτόμο, αποδοτικό, έξυπνο!
Μοναδικό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών.

Clusters Data Analytics

Έξυπνο, εύκολο, ευέλικτο!
Έτοιμες βιβλιοθήκες κι εργαλείο σχεδιασμού οριζόμενων από το χρήστη Dashboards.

Clusters Παραγωγή

Ολοκληρωμένο & εύχρηστο!
Για κάθε σύγχρονη βιομηχανική επιχείρηση.

Clusters Mobile

H επιχείρηση στα χέρια σας!
Αμεση ενημέρωση με Καρτέλλες, Φωνητικά μηνύματα, ειδοποιήσεις, χάρτες. Παραγγελιοληψία, QR reader

Clusters FrontOffice

Απλά, γρήγορα, αποτελεσματικά!
Ολοκληρωμένη διαχείριση λειτουργίας front office για ξενοδοχεία, κλινικές, γυμναστήρια κλπ

Clusters POS

Γρήγορη καταχώριση!
Για τα σημεία εντατικής λιανικήςClusters ERP

Έσοδα/Έξοδα

Πωλήσεις

Ανάλυση κόστους


 • Οικονομική διαχείριση με Έσοδα-έξοδα, διαχείριση εισπράξεων-πληρωμών, τραπεζών και πιστωτικών καρτών, ενοποιημένα αποτελέσματα.
 • Διαχείριση πολλαπλών νομισμάτων. Αυτόματη ενημέρωση ισοτιμιών βάσει Euro Foreign Exchange σε σύνδεση με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
 • Γενική λογιστική και Πάγια, βάσει ΕΛΠ και ΔΛΠ
 • Εμπορική διαχείριση Προμήθειες, πωλήσεις, από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, με εύχρηστους αυτοματισμούς. Πιστωτές/Χρεώστες. Χονδρική/Λιανική πώληση/αγορά. Τιμολογιακή πολιτική.
 • WMS και Διαχείριση αποθήκης για απεριόριστες μονάδες/αποθήκες/υποκαταστήματα. Πολλαπλές θέσεις αποθήκευσης. Διαχείριση serial numbers, χρώμα-μέγεθος, παρτίδες, ψευδοείδη. Barcodes, QR codes. Διαδικασία pick & pack για την εκτέλεση παραγγελιών και την ιχνηλάτηση παραδόσεων.
 • Διαχείριση μισθοδοσίας & ανθρώπινου δυναμικού HRM
 • 3D coding τεχνολογία, για ταυτόχρονη κοστολογική διαχείριση κατά έργα και κέντρα κόστους, χωρίς διπλοκαταχωρίσεις
 • BI & Data analytics με έτοιμες βιβλιοθήκες optimized dashboards για άμεση γραφική απεικόνιση των ERP δεδομένων κι εργαλείο σχεδιασμού οριζόμενων από τον χρήστη dashboards, σύμφωνα με τις ανάγκες του.
 • Πλήρης συνεργασία με το CRM ώστε να εφοδιάζει τους συναλλασσομένους και με οικονομικά στοιχεία
 • Πλήρης συνεργασία με το BPM ώστε να αξιοποιεί και τις δυνατότητες των workflows
 • Σύνδεση με Taxisnet για ορθή ανεύρεση και συμπλήρωση στοιχείων Πελατών/Προμηθευτών μέσω ΑΦΜ στο ERP
 • Δυνατότητα σύνδεσης με e-shops με αυτόματη ενημέρωση του ERP

Clusters CRM

Καρτέλα πελάτη

Προσφορές

Στατιστικά


 • Αρχειοθέτηση για πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες σας με τα leads και τις αντίστοιχες επαφές τους. Πολλαπλές διευθύνσεις, απευθείας αποστολή mails
 • Αρχειοθέτηση για έγγραφα, εικόνες, σχέδια κι άλλα αρχεία σχετικά με τον κάθε συναλλασσόμενο
 • Καταγραφή και παρακολούθηση για ευκαιρίες, προσφορές και συμβάσεις συναλλασσομένων και το ιστορικό προόδου τους
 • Eύκολη και γρήγορη αξιολόγηση (rating) συναλλασσομένων
 • BI & Data analytics με έτοιμες βιβλιοθήκες optimized dashboards για άμεση γραφική απεικόνιση των CRM δεδομένων κι εργαλείο σχεδιασμού οριζόμενων από τον χρήστη CRM dashboards, σύμφωνα με τις ανάγκες του.
 • Πλήρης συνεργασία με το BPM ώστε να υποστηρίζει την καταγραφή σε κάθε συναλλασσομενο, δράσεων με followups κι αναθέσεις σε υπευθύνους. Ιστορικό προόδου εργασιών
 • Πλήρης συνεργασία με το ERP ώστε να ενημερώνει άμεσα και για τα οικονομικά στοιχεία κάθε συναλλασσόμενου, με χρήσιμα γραφήματα αλλά κι αναλυτικές κινήσεις.

Clusters BPM

Workflows

Follow ups

Dashboard activity


 • Με ενσωματωμένη τεχνολογία Workflows
 • Αμεση κι εύκολη συνεργασία από οπουδήποτε που βελτιώνει την οργάνωση της επιχείρησης κι αυξάνει την αποδοτικότητά του προσωπικού
 • Παρακολούθηση των δράσεων της επιχείρησης με το εξωτερικό της περιβάλλον (ευκαιρίες, προσφορές, συμβάσεις) και στο ενδο-επιχειρησιακό (συσκέψεις, εργασίες υποδομής, παραγωγή κλπ)
 • Απλές, ευέλικτες και γρήγορες αναθέσεις εργασιών σε υπευθύνους συνεργάτες μέσω follow-ups
 • Παρακολούθηση της αλλαγής κατάστασης των εργασιών με ιστορικό προόδου τους (π.χ. εκκρεμείς, επιλυμένες, άκυρες), βάσει workflows και μέσω follow-ups
 • Ενσωμάτωση φωνητικών και γραπτών σχολιών , σχετικών εγγράφων, αρχείων, εικόνων κλπ πάνω σε ενέργειες, αναθέσεις, δράσεις
 • Προσωπικό ημερολόγιο-ατζέντα για άμεση ενημέρωση του χρήστη σχετικά με τις ανατεθειμένες του εργασίες, για να ξέρει πάντα τι έχει να κάνει και πότε πρέπει να παραδώσει
 • Εφαρμογή σε όλες τις λειτουργίες του Clusters ERP και Clusters CRM.

Clusters BI & Data Analytics

Πωλητές

Αγορές

Αποθήκη


 • 'Εξυπνη και γρήγορη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων με γραφική απεικόνισή ποιοτικής πληροφορίας για βέλτιστη λήψη αποφάσεων και απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης
 • Με δυναμικά Data Analytics και διαδραστικά Dashboards που εφαρμόζονται και διέπουν όλα τα αντικείμενα του Clusters
 • Πρόσβαση από οπουδήποτε και οποτεδήποτε με πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο
 • Πλούσια βιβλιοθήκη έτοιμων optimized dashboards για οικονομικά, Συναλλασσόμενους, Αγορές, Πωλήσεις, Αποθήκη κλπ
 • Μοναδικό, πρωτοποριακό, εύκολο κι ¨έξυπνο" εργαλείο επιχειρηματικής νοημοσύνης για τη δημιουργία οριζόμενων από τον χρήστη MyDashboards με τη χρήση έτοιμων αλλά και οριζόμενων σετ αριθμοδεικτών και μεταβλητών.
 • Δυνατότητα διαμοιρασμού οριζόμενων dashboards μεταξύ χρηστών μέσω κοινόχρηστης βιβλιοθήκης
 • Χωρίς πρόσθετο κόστος κι επενδύσεις σε εργαλεία ΒΙ τρίτων μέσα στο ίδιο περιβάλλον των Clusters, κάτω από την ίδια πλατφόρμα δεδομένων, με την ίδια λογική λειτουργίας και εύκολο χειρισμό.
 • Δυναμική πληροφορία που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζεται στις ανάγκες απεικόνισης διαφορετικών χρηστών, με την απλή κι ευέλικτη χρήση πολλαπλών και σύνθετων φίλτρων
 • Διαδραστική λειτουργία των dashboards ώστε οι χρήστες να μοιράζονται κοινές, ενημερωμένες πληροφορίες την ίδια ακριβώς στιγμή

Clusters Παραγωγή

Συνταγή παραγωγής / BoM

Κατανομή εξόδων

Κοστολόγηση Παραγωγής


Το module Clusters-Παραγωγή αξιοποιεί όλη τη λειτουργικότητα της διαχείρισης αποθήκης του Clusters ERP σε ο,τι αφορά τα είδη (αποθέματα, παρτίδες, χρώμα/μέγεθος, serial numbers, barcodes κλπ), τους αποθηκευτικούς χώρους, το κύκλωμα αγορών & πωλήσεων, τους πελάτες & προμηθευτές. Παρέχει επιπλέον όλες τις απαιτούμενες, ειδικές λειτουργίες για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της παραγωγής:

 • Πρώτες ύλες, ημιέτοιμα, έτοιμα προϊόντα
 • Συνταγές παραγωγής BoM, απλές και σύνθετες.
 • Κατανομή γενικών εξόδων μέσω κανόνων που ορίζονται από το χρήστη.
 • Προκοστολόγηση παραγωγής
 • Κοστολόγηση παραγωγής
 • Αυτόματη ενημέρωση από/πρός το Clusters ERP χωρίς "γέφυρες" και διπλοκαταχωρίσεις.

Clusters Mobile

Καρτέλλα Συναλλασσομένου

Παραγγελιοληψία

Ειδοποιήσεις


Native mobile εφαρμογή που λειτουργεί σε smartphones και διαχειρίζεται χρήσιμα ERP και CRM στοιχεία του Clusters, ενώ ενσωματώνει τις BPM λειτουργίες του συστήματος. Διατίθεται κατ'επιλογήν του πελάτη, ως πρόσθετο Clusters module.

 • Αμεση ενημέρωση της πληροφορίας από όπου κι άν βρίσκεστε για τη βελτίωση της οργάνωσης της επιχείρησης και της συνεργασίας του προσωπικού
 • Καρτέλλες Πελατών, Προμηθευτών, Συνεργατών με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τις επαφές και δράσεις τους, Προσφορές, Παραγγελίες, Συμβάσεις και λογιστικό τους υπόλοιπο
 • Προσθήκη αρχείων, φωτογραφιών, σχεδίων κλπ πάνω στα αντικείμενα, αναθέσεις σε συνεργάτες, αλλαγή κατάστασης ενεργειών μέσω workflows.
 • Φωνητικά σχόλια μέσω υπαγόρευσης και γραπτά μέσω πληκτρολόγησης
 • Παρακολούθηση των δράσεων της επιχείρησης, με το εξωτερικό της περιβάλλον (ευκαιρίες, προσφορές, συμβάσεις) αλλά και στο ενδο-επιχειρησιακό (συσκέψεις, εργασίες υποδομής, παραγωγή κλπ) μέσω Workflows και follow-ups
 • Προβολή των ενεργειών που σας έχουν αναθετεί όπως δράσεις συναλλασσόμενοι, παραστατικά, παραγγελίες, προσφορές κλπ μέσω follow-ups, για να είστε πάντα ενήμεροι για το τι έχετε να κάνετε, για ποιόν και μέχρι πότε.
 • Ειδοποιήσεις για τις ενέργειες άλλων συνεργατών-χρηστών του Clusters που σας αφορούν, για να είστε ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει στην εταιρία σας.
 • Άμεση Παραγγελιοληψία μέσω κινητού, με online ενημέρωση της κεντρικής βάσης.
 • Barcodes & QR codes
 • Απευθείας τηλεφωνικές κλήσεις σε Πελάτες, Προμηθευτές, Συνεργάτες μέσα από την καρτέλλα τους
 • Προβολή χάρτη για εύκολο εντοπισμό Συναλλασσομένων. Διαδρομή από τρέχουσα τοποθεσία
 • Εύκολη και Γρήγορη αναζήτηση Συναλλασσομένων, δράσεων, παραστατικών κλπ οποτεδήποτε και από οπουδήποτε, με QR codes, φωνητική αναζήτηση κλπ

Clusters FrontOffice

Κατάσταση

Κράτηση

Ημερολόγιο


 • Κρατήσεις, CheckIn, CheckOut, Έκδοση παραστατικών Εύκολη και γρήγορη καταχώριση.
 • Συμφωνίες με πρακτορεία Allotment, Commitment
 • Κατάσταση δωματίων με δυνατότητα κρατήσεων, checkin, checkout, απευθείας σε δωμάτιο
 • Ημερολόγιο με εικόνα κρατήσεων κι άμεση πλοήγηση
 • Αιτήματα Παρακολούθηση ειδικών αιτημάτων και χαρακτηριστικών πελάτη
 • Καθαριότητα, συντήρηση Διαχείριση & παρακολούθηση
 • Reporting / Στατιστικά
 • Συνεργασία με το Clusters POS για τις extra χρεώσεις
 • Αυτόματη ενημέρωση του Clusters ERP χωρίς "γέφυρες" και διπλοκαταχωρίσεις.

Clusters POS

Καταχώριση

Έκδοση παραστατικού


 • Απλή καταχώριση
 • Γρήγορη επιλογή ειδών
 • Barcodes για την επιλογη ειδών.
 • Έκδοση παραστατικού άμεσα.
 • Παραμετρική σχεδίαση ανά χρήστη.
 • Αυτόματη ενημέρωση του Clusters ERP χωρίς "γέφυρες" και διπλοκαταχωρίσεις.