Clusters Cloud ERP

Εμπνευστείτε από το Clusters
Η σύγχρονη μηχανογραφική λύση για τον δικό σας ψηφιακό μετασχηματισμό!

Ένα ολοκληρωμένο business logic σύστημα που λειτουργεί ως μοναδική ομπρέλα για την επιχείρησή σας σε οποιονδήποτε κλάδο δραστηριοποίησης και ανεξαρτήτως μεγέθους γιατί μεγαλώνει μαζί σας και καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων σας από την παραγωγή και τις προμήθειες έως τις πωλήσεις και τη λογιστική, οικονομική και κοστολογική διαχείριση.

Ένα γρήγορο, αξιόπιστο και πολύ φιλικό στη χρήση πρόγραμμα που σας εξοικονομεί χρόνο, σας παρέχει ασφάλεια κι εξαλείφει τα κόστη υποδομής και συντήρησης σε ΙΤ, καθώς απαιτεί μια απλή σύνδεση Internet.

Ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο εργαλείο που επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία σας από την πρώτη στιγμή - με έξυπνους αυτοματισμούς και μηχανισμούς - στα μέτρα σας κι ανάλογα με τις ανάγκες σας, για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη βελτίωση της καθημερινής σας εργασίας, από τη βάση ως την κορυφή.

Το Clusters δημιουργήθηκε εξ αρχής αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Διατίθεται κατ' επιλογήν είτε On Premise, με εγκατάσταση σε τοπικό δίκτυο (LAN), είτε On Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure και σε οποιοδήποτε περιβάλλον (Windows, Mac, Linux), για να επιταχύνει τη διαχείριση των δεδομένων σας από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή, βελτιώνοντας τη συνεργασία μεταξύ των χρηστών και παράγοντας ασφαλή και χρήσιμη πληροφορία που εστιάζει στη βέλτιστη λήψη αποφάσεων.

Πλεονεκτήματα Clusters
Μοναδική χρηστική εμπειρία
Ανακαλύψτε την έξυπνη απλότητα του Clusters με τους προηγμένους μηχανισμούς που επιταχύνουν την ψηφιακή μετάβαση και κάνουν την καθημερινή εργασία εύκολη, γρήγορη κι ασφαλή. Ενθουσιαστείτε με την απλή πληρότητα που περιβάλλει το σύνολο των διαδικασιών σας μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.
Αποδοτική διαχείριση δεδομένων

Μεταβάλλετε κι αξιοποιήστε μεγάλο όγκο δεδομένων. Όχι πλέον εντροπία διάχυτων δεδομένων. Αντλήστε δεδομένα από διάφορες πηγές και απολαύστε χρήσιμη πληροφορία σε πραγματικό χρόνο. Ελέγξτε και μοιραστείτε τη σε όλα τα επίπεδα από την βάση ως την κορυφή, με κοινές διαδικασίες και χωρίς πολλαπλές συναλλαγές.

Προσβασιμότητα από παντού

Διαχειριστείτε ένα περίπλοκο δίκτυο διαδικασιών με μια μοναδική ανοικτή πλατφόρμα. Όχι πλέον χάος και καθυστερήσεις. Το Clusters προσαρμόζεται στις διαδικασίες σας κι έχει εύκολη κι άμεση πρόσβαση από παντού και mobile. Γεφυρώνει κι ενοποιεί δεδομένα σε συνεχή, real-time πληροφόρηση, οπουδήποτε βρίσκεστε μέσα στο internet.


Πληρότητα κι επεκτασιμότητα

Συνδυάστε διαφορετικά δεδομένα ERP, CRM, BPM και Data Analytics κάτω από μια μοναδική ομπρέλα στο cloud για να ελέγχετε απόλυτα τη ροή των δραστηριοτήτων σας στο σύνολο της. Το Clusters καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε οικονομική, εμπορική και λογιστική διαχείριση, όπως και σε κοστολόγηση, παραγωγή και διαχείριση Αποθηκών.

Εποικοδομητική συνεργασία

Φέρτε τους χρήστες πιο κοντά, οργανώστε και αυτοματοποιήστε τη συνεργασία τους με δυναμικά workflows. Διαχειριστείτε εκκρεμείς δράσεις, follow ups, αναθέσεις εργασιών και την πρόοδό τους, με ειδοποιήσεις για σημαντικές ενέργειες ώστε να παραδίδετε εγκαίρως και με ακρίβεια. Συνδέστε τους συνεργάτες και κάνετέ τους κοινωνούς στη λήψη αποφάσεων.

Εύκολη προσαρμοστικότητα

Παραμετροποιήστε το Clusters ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά στις ανάγκες σας και να υποστηρίζει την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από το αντικείμενο και το μέγεθός της. Γρήγορα, απλά, και οικονομικά. Αξιοποιήστε τη μοναδική ευελιξία και την καινοτομία του συστήματος και αναπτύξτε το δικό σας Clusters. Για το τώρα και για το μέλλον της επιχείρησής σας!


Ασφάλεια στα δεδομένα

Με το Clusters είστε ασφαλείς. Στη λύση On Cloud για την λειτουργία και την αποθήκευση των δεδομένων σας χρησιμοποιούνται αξιόπιστες public cloud πλατφόρμες όπως Microsoft Azure. Ακόμα, με κλιμακωμένα επίπεδα χρήσης, τα δικαιώματα πρόσβασης των χρηστών προσδιορίζονται σε συγκεκριμένες λειτουργίες.

Οικονομία

Μειώστε τα κόστη σας σε hardware και software και με το σύστημα ‘pay-as-you-go’ του Clusters On Cloud πληρώνετε μόνο την ετήσια συνδρομή χρήσης της εφαρμογής.
Είναι οικονομικό γιατί απαιτεί μόνο μια Internet σύνδεση!

Διαρκής αναβάθμιση

Στην Ergon Iris, το software μας αναβαθμίζεται συνεχώς.

Στη λύση On Cloud, η συντήρηση του Clusters με νέες εκδόσεις περιλαμβάνεται στο ετήσιο κόστος συνδρομής και γίνεται αυτόματα για όλους τους χρήστες μας.


Clusters Standard

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λειτουργίες:

 • ERP Διαχείριση επιχειρησιακών πόρων.
 • CRM Διαχείριση πελατειακών σχέσεων.
 • BPM Διαχείριση επιχειρησιακών διαδικασιών μέσω workflows.
 • BI & Data Analytics Γραφική απεικόνιση δεδομένων & στατιστικών.

Πρόσθετα διαθέσιμα modules

Στη βασική έκδοση μπορούν να προστεθούν κατ'επιλογήν:
 • Project management Κοστολόγηση & παρακολούθηση προσφορών. Ολοκληρωμένο project management.
 • Front office πωλήσεων Κεντρική διαχείριση του κυκλώματος των πωλήσεων (προσφορές, παραγγελίες κλπ)
 • Διαχείριση παραγωγής με πρώτες ύλες, συνταγές μεταποίησης, κατανομή γενικών εξόδων και κοστολόγηση
 • Front office κρατήσεων Για τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, κλινικές, γυμναστήρια κλπ
 • Διαχείριση ακινήτων Μισθώσεις
 • POS Εντατική λιανική
 • Mobile Λειτουργία Clusters ERP, CRM και BPM σε σύγχρονα smartphones.
 • User Defined Dashboards Εργαλείο σχεδιασμού πρόσθετων γραφικών αναφορών στο περιβάλλον του Clusters
 • Delivery Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης παράδοσης παραγγελιών.
 • eInvoice connection Διασύνδεση με παρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης.
Ο πολύτιμος συνεργάτης σας

Το Clusters Cloud, ως καθαρά web εφαρμογή που λειτουργεί στο cloud, απαιτεί μόνο μια internet σύνδεση κι έναν internet browser.

Όλοι οι χρήστες, από οποιοδήποτε τμήμα της εταιρίας κι οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, συνεργάζονται και τροφοδοτούν το σύστημα με δεδομένα.

Οι managers έχουν άμεση πρόσβαση σε επικαιροποιημένη πληροφόρηση, παρακολουθούν και συντονίζουν τη ροή των εργασιών, παρεμβαίνουν άμεσα σε προβλήματα κι ελέγχουν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση οποιαδήποτε στιγμή κι όπου κι αν βρίσκονται, εντός ή εκτός γραφείου.

Σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα κι αν δουλεύετε
 • Windows, MAC, Linux
και με οποιαδήποτε συσκευή
 • H/Y, laptop, tablet, mobile
το Clusters είναι η ενιαία πλατφόρμα όπου όλοι οι χρήστες εργάζονται, συνεργάζονται και μοιράζονται δεδομένα και χρήσιμη πληροφορία σε πραγματικό χρόνο.


Clusters ERP

Σύγχρονο, ευέλικτο, ασφαλές!
Πλήρες ERP με μοναδικές δυνατότητες κοστολόγησης.

Clusters CRM

Εύχρηστο, απλό, γρήγορο!
Ισχυρό εργαλείο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Clusters BPM

Καινοτόμο, αποδοτικό, έξυπνο!
Μοναδικό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών.

Data Analytics

Έξυπνο, εύκολο, ευέλικτο! Έτοιμες βιβλιοθήκες κι εργαλείο σχεδιασμού Dashboards.

Clusters POS

Γρήγορη καταχώριση!
Για τα σημεία εντατικής λιανικής
Σύνδεση με τα λοιπά modules


Mobile

H επιχείρηση στα χέρια σας!
Λειτουργία ERP, CRM & BPM από smartphones

Παραγωγή

Ολοκληρωμένο & εύχρηστο!
Για κάθε σύγχρονη βιομηχανική επιχείρηση.

Front Office

Ολοκληρωμένη λειτουργία front office για ξενοδοχεία, κλινικές, γυμναστήρια κλπ

Project Management

Αποτελεσματικό project management!
Για διαχείριση έργων κάθε τύπου.

Διαχείριση Ακινήτων

Μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μισθώσεων ακινήτων.


Clusters ERP

Έσοδα/Έξοδα

Πωλήσεις

Ανάλυση κόστους


Ολοκληρωμένο ERP για κάθε επιχείρηση.

 • Οικονομική διαχείριση με Έσοδα-έξοδα, διαχείριση εισπράξεων-πληρωμών, τραπεζών και πιστωτικών καρτών, ενοποιημένα αποτελέσματα. Μηχανισμός παρακολούθησης προβλεπόμενων εισπράξεων-πληρωμών (συνιστάται το module User Define Dashboards)
 • Λογιστική και Πάγια, βάσει ΕΛΠ και ΔΛΠ
 • myDATA Αποστολή/Λήψη παραστατικών για την αυτόματη ενημέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ
 • eInvoice Connection Διασύνδεση με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης *προαιρετικό πρόσθετο module
 • Εμπορική διαχείριση Προμήθειες, πωλήσεις, από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, με εύχρηστους αυτοματισμούς. Πιστωτές/Χρεώστες. Χονδρική/Λιανική πώληση/αγορά. Τιμολογιακή πολιτική. Πιστωτικές πολιτικές για έλεγχο και παρακολούθηση των συναλλασσομένων βάσει καθορισμένης χρονικής διάρκειας πίστωσης και πλαφόν υπολοίπου τους (απαιτείται το module BPM).
 • Σύνδεση με Taxisnet για ορθή ανεύρεση και συμπλήρωση στοιχείων Πελατών/Προμηθευτών μέσω ΑΦΜ στο ERP
 • Διαχείριση πολλαπλών νομισμάτων. Αυτόματη ενημέρωση ισοτιμιών βάσει Euro Foreign Exchange σε σύνδεση με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
 • WMS Διαχείριση αποθήκης για απεριόριστες μονάδες/αποθήκες/υποκαταστήματα. Πολλαπλές θέσεις αποθήκευσης. Διαχείριση serial numbers, χρώμα-μέγεθος, παρτίδες, ψευδοείδη. Barcodes, QR codes. Διαδικασία pick & pack για την εκτέλεση παραγγελιών και την ιχνηλάτηση παραδόσεων. Κοστολόγηση εισαγωγών με Φάκελλο Εισαγωγής όπου συγκεντρώνονται πολλαπλά παραστατικά (τιμολόγια, έξοδα) και εκτελείται κοστολόγηση της εισαγωγής με κατανομή των εξόδων με πολλαπλές μεθόδους (π.χ. αξίας, βάρους, όγκου).
 • Διαχείριση μισθοδοσίας & ανθρώπινου δυναμικού HRM
 • 3D coding τεχνολογία, για ταυτόχρονη κοστολογική διαχείριση κατά έργα και κέντρα κόστους, χωρίς διπλοκαταχωρίσεις
 • BI & Data analytics με έτοιμες βιβλιοθήκες optimized dashboards για άμεση γραφική απεικόνιση των ERP δεδομένων. Εργαλείο σχεδιασμού οριζόμενων από τον χρήστη dashboards, σύμφωνα με τις ανάγκες του *προαιρετικό πρόσθετο module.
 • Πλήρης συνεργασία με το CRM ώστε να εφοδιάζει τους συναλλασσομένους και με οικονομικά στοιχεία
 • Πλήρης συνεργασία με το BPM ώστε να αξιοποιεί και τις δυνατότητες των workflows
 • Δυνατότητα σύνδεσης με e-shops με αυτόματη ενημέρωση του ERP *προαιρετικό πρόσθετο module

Clusters CRM

Καρτέλα πελάτη

Προσφορές

Στατιστικά


Ολοκληρωμένο CRM για αποτελεσματική διαχείριση πελατειακών σχέσεων. Διαβάστε περισσότερα...

 • Αρχειοθέτηση για πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες σας με τα leads και τις αντίστοιχες επαφές τους. Πολλαπλές διευθύνσεις, απευθείας αποστολή mails
 • Αρχειοθέτηση για έγγραφα, εικόνες, σχέδια κι άλλα αρχεία σχετικά με τον κάθε συναλλασσόμενο
 • Καταγραφή και παρακολούθηση για ευκαιρίες, προσφορές και συμβάσεις συναλλασσομένων και το ιστορικό προόδου τους
 • Λίστες συναλλασσομένων που μπορεί να δημιουργεί ευέλικτα ο χρήστης, με πολλαπλά φίλτρα.
 • Templates για παραμετρική εκτύπωση εντύπων.
 • Eύκολη και γρήγορη αξιολόγηση (rating) συναλλασσομένων
 • BI & Data analytics με έτοιμες βιβλιοθήκες optimized dashboards για άμεση γραφική απεικόνιση των CRM δεδομένων κι εργαλείο σχεδιασμού οριζόμενων από τον χρήστη CRM dashboards, σύμφωνα με τις ανάγκες του.
 • Πλήρης συνεργασία με το BPM ώστε να υποστηρίζει την καταγραφή σε κάθε συναλλασσομενο, δράσεων με followups κι αναθέσεις σε υπευθύνους. Ιστορικό προόδου εργασιών
 • Πλήρης συνεργασία με το ERP ώστε να ενημερώνει άμεσα και για τα οικονομικά στοιχεία κάθε συναλλασσόμενου, με χρήσιμα γραφήματα αλλά κι αναλυτικές κινήσεις.

Clusters BPM

Video παρουσίαση

Workflows

Follow ups


Μοναδικό εργαλείο οργάνωσης της δραστηριότητας της επιχείρησης και του προσωπικού της.

 • Με ενσωματωμένη τεχνολογία Workflows.
 • Άμεση κι εύκολη συνεργασία από οπουδήποτε που βελτιώνει την οργάνωση της επιχείρησης κι αυξάνει την αποδοτικότητά του προσωπικού.
 • Παρακολούθηση των δράσεων της επιχείρησης με το εξωτερικό της περιβάλλον (ευκαιρίες, προσφορές, συμβάσεις) και στο ενδο-επιχειρησιακό (συσκέψεις, εργασίες υποδομής, παραγωγή κλπ).
 • Απλές, ευέλικτες και γρήγορες αναθέσεις εργασιών σε υπευθύνους συνεργάτες μέσω follow-ups.
 • Παρακολούθηση της αλλαγής κατάστασης των εργασιών με ιστορικό προόδου τους (π.χ. εκκρεμείς, επιλυμένες, άκυρες), βάσει workflows και μέσω follow-ups.
 • Ενσωμάτωση φωνητικών και γραπτών σχολιών, σχετικών εγγράφων, αρχείων, εικόνων κλπ πάνω σε ενέργειες, αναθέσεις, δράσεις.
 • Προσωπικό ημερολόγιο-ατζέντα για άμεση ενημέρωση του χρήστη σχετικά με τις ανατεθειμένες του εργασίες, για να ξέρει πάντα τι έχει να κάνει και πότε πρέπει να παραδώσει.
 • Εφαρμογή σε όλες τις λειτουργίες του Clusters ERP και Clusters CRM.

Clusters BI & Data Analytics

Πωλητές

Αγορές

Αποθήκη


Έξυπνη και γρήγορη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων με γραφική απεικόνιση ποιοτικής πληροφορίας για βέλτιστη λήψη αποφάσεων και απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης. Διαβάστε περισσότερα...

 • Με δυναμικά Data Analytics και διαδραστικά Dashboards που εφαρμόζονται και διέπουν όλα τα αντικείμενα του Clusters
 • Πρόσβαση από οπουδήποτε και οποτεδήποτε με πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο
 • Πλούσια βιβλιοθήκη έτοιμων optimized dashboards για Οικονομικά, Συναλλασσόμενους, Αγορές, Πωλήσεις, Αποθήκη κλπ
 • Μοναδικό, πρωτοποριακό, εύκολο κι "έξυπνο" εργαλείο επιχειρηματικής νοημοσύνης για τη δημιουργία οριζόμενων από τον χρήστη Dashboards με τη χρήση έτοιμων αλλά και οριζόμενων σετ αριθμοδεικτών και μεταβλητών. Δυνατότητα σύνθεσης και παρουσίασης υβριδικών στοιχείων από Clusters κι από Excel. Αυτόματη συμπλήρωση φύλλων Excel και φορμών pdf με δεδομένα του Clusters.
 • Δυνατότητα διαμοιρασμού οριζόμενων dashboards μεταξύ χρηστών, μέσω κοινόχρηστης βιβλιοθήκης
 • Χωρίς πρόσθετο κόστος κι επενδύσεις σε εργαλεία ΒΙ τρίτων μέσα στο ίδιο το περιβάλλον των Clusters, κάτω από την ίδια πλατφόρμα δεδομένων, με την ίδια λογική λειτουργίας κι εύκολο χειρισμό.
 • Δυναμική πληροφορία που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζεται στις ανάγκες απεικόνισης διαφορετικών χρηστών, με την απλή κι ευέλικτη χρήση πολλαπλών και σύνθετων φίλτρων
 • Διαδραστική λειτουργία των dashboards ώστε οι χρήστες να μοιράζονται κοινές, ενημερωμένες πληροφορίες, την ίδια ακριβώς στιγμή
Clusters Project Management


Video παρουσίαση

Διαγράμματα έργου

Ανάλυση κόστους


Καλύπτει ολοκληρωμένα την κοστολόγηση και την παρακολούθηση προσφορών, καθώς και τη διαχείριση έργων κάθε τύπου.

 • Προσφορά Σύνταξη προσφοράς με αυτόματες τιμές κόστους.
 • Συνταγές κοστολόγησης με υλικά, εργασία, εξοπλισμό.
 • Προϋπολογισμοί απλοί και σύνθετοι.
 • Χρονικός προγραμματισμός GANTT
 • Επιμετρήσεις για την παρακολούθηση της υλοποίησης.
 • Έλεγχος προόδου μέσω χρονοδιαγράμματος και προβολών Έσοδα/Έξοδα, Cashflow, Αναλυτικές καρτέλες.
 • Διαγράμματα έργου Συγκριτικές καμπύλες κόστους: προϋπολογισμού (BCWS), εκτελεσμένου (BCWP) και πραγματικού (ACWP). Διάγραμμα ανάλυσης εξόδων έργου.
 • Ημερολόγιο έργου Καταχώρηση και προβολή προγραμματισμού προσωπικού και πόρων ανά έργο.
 • Πλήρης συνεργασία με το ERP, CRM, MRP για αυτόματη αλληλοενημέρωση.
Clusters Παραγωγή

Συνταγή παραγωγής / BoM

Κατανομή εξόδων

Κοστολόγηση Παραγωγής


Αξιοποιεί όλη τη λειτουργικότητα της διαχείρισης αποθήκης του Clusters ERP σε ο,τι αφορά τα είδη (αποθέματα, παρτίδες, χρώμα/μέγεθος, serial numbers, barcodes κλπ), τους αποθηκευτικούς χώρους, το κύκλωμα αγορών & πωλήσεων, τους πελάτες & προμηθευτές. Παρέχει επιπλέον όλες τις απαιτούμενες, ειδικές λειτουργίες για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της παραγωγής. Διαβάστε περισσότερα...

 • Πρώτες ύλες, ημιέτοιμα, έτοιμα προϊόντα
 • Συνταγές παραγωγής BoM, απλές και σύνθετες.
 • Κατανομή γενικών εξόδων μέσω κανόνων που ορίζονται από το χρήστη.
 • Προκοστολόγηση παραγωγής
 • Κοστολόγηση παραγωγής
 • Αυτόματη ενημέρωση από/πρός το Clusters ERP χωρίς "γέφυρες" και διπλοκαταχωρίσεις.
Clusters FrontOffice

Video παρουσίαση

Κράτηση

Ημερολόγιο


Το Clusters είναι το ιδανικό, σύγχρονο πρόγραμμα που συνδυάζει με απλό κι εύχρηστο τρόπο τις λειτουργίες Front & Back Office. Διαβάστε περισσότερα...

 • Κρατήσεις, CheckIn, CheckOut, Έκδοση παραστατικών Εύκολη και γρήγορη καταχώριση.
 • Συμφωνίες με πρακτορεία Allotment, Commitment
 • Κατάσταση δωματίων με δυνατότητα κρατήσεων, checkin, checkout, απευθείας σε δωμάτιο
 • Πλάνο με ολοκληρωμένη ημερολογιακή εικόνα κρατήσεων, πλήρεις κι εύχρηστες λειτουργίες καταχώρισης κι άμεση πλοήγηση
 • Εκπτώσεις early booking στις κρατήσεις
 • Συμβόλαια με ενσωμάτωση τιμολογιακής πολιτικής και εκπτώσεων για τις κρατήσεις
 • Αιτήματα Παρακολούθηση ειδικών αιτημάτων και χαρακτηριστικών πελάτη
 • Καθαριότητα, συντήρηση Διαχείριση & παρακολούθηση
 • Reporting / Στατιστικά
 • Templates για παραμετρική εκτύπωση εντύπων.
 • Συνεργασία με το Clusters POS για τις extra χρεώσεις
 • Αυτόματη ενημέρωση του Clusters ERP χωρίς "γέφυρες" και διπλοκαταχωρίσεις.
Clusters Διαχείριση Ακινήτων

Ημερολόγιο

Μισθώσεις

Καταλύματα


Το Clusters είναι το μοναδικό, σύγχρονο κι ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει τη Διαχείριση Μισθώσεων Ακινήτων και είναι κατάλληλο τόσο για συνήθεις μακροπρόθεσμες μισθώσεις όσο και για μεσοπρόθεσμες και βραχυχρόνιες Μισθώσεις όπως φοιτητικών και τουριστικών καταλυμάτων, hostels (κλίνες), ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ. Διαβάστε περισσότερα...

 • Πολλαπλοί τύποι και είδη ακινήτων με φίλτρα και ταξινομήσεις γα εύκολη αναζήτηση.
 • Ημερολογιακή απεικόνιση κατάστασης Μισθίων με δυνατότητα επιλογής βήματος (μήνας, εβδομάδα, ημέρα), ολοκληρωμένη εικόνα μισθώσεων και κατάστασης μισθίων (υπό επισκευή ή συντήρηση, καθαριότητα, διαθεσιμότητα κλπ), πλήρεις κι εύχρηστες λειτουργίες καταχώρισης κι άμεση πλοήγηση σε μίσθωση, μίσθιο και μισθωτή.
 • Διαχείριση μισθωτηρίων απευθείας πάνω στο μίσθιο, ανεξαρτήτως είδους και τύπου (από ακίνητο μέχρι δωμάτιο και μεμονωμένη κλίνη).
 • Αιτήματα Μισθωτών & Προδιαγραφές Μισθωτηρίων. Διαχείριση και παρακολούθηση αιτημάτων και χαρακτηριστικών μισθωτών καθώς και όλων των εξτρά παροχών που περιλαμβάνονται στο μισθωτήριο.
 • CRM και οικονομική παρακολούθηση Πελατών/Μισθωτών. Επικοινωνία με Μισθωτή και απευθείας emails. Διαχείριση Εγγυήσεων, Προκαταβολών κι Εξτρά χρεώσεων. Μαζικές περιοδικές τιμολογήσεις Μισθωτών κι αυτόματη λογιστική ενημέρωση.
 • Οικονομική και Λογιστική Διαχείριση, συνολικά και κατά μονάδα (ακίνητο, δωμάτιο, κλίνη).
 • Εμπορική Διαχείριση, POS, Barcodes, QRcodes
 • Διαχείριση Προμηθειών κι Αποθήκης
 • Templates εγγράφων για δημιουργία και διαχείριση πολλαπλών τύπων εντύπων όπως μισθωτήρια συμβόλαια, συμφωνίες με μισθωτές, πρωτόκολλα παραλαβής και παράδοσης κλπ, για παραμετρική εκτύπωση.
 • BPM Workflows για άμεση συνεργασία μεταξύ χρηστών, διαχείριση ενεργειών (επισκευή, καθαριότητα κλπ) και παρακολούθηση κατάστασης τους, follow ups με ιστορικό προόδου, αναθέσεις και ειδοποιήσεις σε συνεργάτες.
 • Data Analytics & Reporting με ειδικές εκτυπώσεις όπως Ε2 και έξυπνα dashboards με στατιστικά.
Clusters POS

Καταχώριση

Έκδοση παραστατικού


 • Απλή καταχώριση
 • Γρήγορη επιλογή ειδών
 • Barcodes για την επιλογη ειδών.
 • Έκδοση παραστατικού άμεσα.
 • Παραμετρική σχεδίαση ανά χρήστη.
 • Αυτόματη ενημέρωση του Clusters ERP χωρίς "γέφυρες" και διπλοκαταχωρίσεις.
Clusters Mobile

Καρτέλλα Συναλλασσομένου

Τι έχω να κάνω

Καταχώρηση/Επεξεργασία παραστατικών


To Clusters mobile είναι μια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή που λειτουργεί σε σύγχρονα smartphones. Είναι το mobile ERP και CRM σας που ενσωματώνει και τις μοναδικές BPM λειτουργίες του συστήματος. Διατίθεται κατ'επιλογήν του πελάτη, ως πρόσθετο Clusters module.

 • Άμεση ενημέρωση από όπου κι άν βρίσκεστε για τη βελτίωση της οργάνωσης της επιχείρησης και της συνεργασίας του προσωπικού.
 • Απευθείας τηλεφωνικές κλήσεις σε Πελάτες, Προμηθευτές, Συνεργάτες μέσα από την καρτέλλα τους.
 • Προβολή χάρτη για εύκολο εντοπισμό Συναλλασσομένων.
 • Καρτέλλες Πελατών, Προμηθευτών, Συνεργατών με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τις επαφές και τις δράσεις τους, τις Προσφορές, Παραγγελίες, Συμβάσεις, Τιμολόγια, Πληρωμές και λογιστικό τους υπόλοιπο.
 • Καταχώρηση κι επεξεργασία όλων των δράσεων της επιχείρησης μέσω Workflows και Follow-ups. Παρακολούθηση και συμμετοχή στην εξέλιξη ευκαιριών, προσφορών, συμβάσεων αλλά και συσκέψεων, εργασιών υποδομής, παραγωγής κλπ.
 • Προβολή όσων σας έχουν αναθετεί όπως δράσεις, πελάτες, προμηθευτές, παραστατικά, παραγγελίες, προσφορές κλπ, για να είστε πάντα ενήμεροι για το τι έχετε να κάνετε, για ποιόν και πότε.
 • Προβολή των αυτόματων ειδοποιήσεων για τις ενέργειες άλλων συνεργατών-χρηστών του Clusters που σας αφορούν, για να είστε ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει στην εταιρία σας.
 • Ημερολόγιο - προβολή δράσεων που σας έχουν ανατεθεί σε εύχρηστο ημερολόγιο. Συγχρονισμός για αυτόματη μεταφορά των υπενθυμιστκών ενεργειών κι ενεργοποίηση των αυτόματων ειδοποιήσεων, βάσει μέρας/ώρας των αντίστοιχων δράσεων, από το Clusters mobile στο ημερολόγιο του κινητού σας.
 • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση συναλλασσομένων, δράσεων, παραστατικών κλπ, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. Με πληκτρολόγηση, με QR code scanning, ή και με φωνητική υπαγόρευση.
 • Καταχώρηση, επεξεργασία κι εκτύπωση παραστατικών εύκολα και γρήγορα με online ενημέρωση της κεντρικής βάσης.
 • Άμεση Παραγγελιοληψία μέσω κινητού, με online ενημέρωση της κεντρικής βάσης.
 • Barcodes & QR codes.
 • Κύκλωμα Πωλήσεων για κεντρική διαχείριση προσφορών, παραγγελιών κλπ.
 • Κύκλωμα Παραγωγής για τη διαχείριση των εγγραφών παραγωγής.
 • Κύκλωμα Delivery για τη διαχείριση παράδοσης παραγγελιών.
 • Γραφικά dashboards για πληροφοριακά και στατιστικά στοιχεία πωλήσεων, συναλλασσομένων, έργων κλπ.

Case Studies πελατών μας

Ο πελάτης μας εμπορεύεται προϊόντα όπως εργαστηριακός εξοπλισμός ανάλυσης ύδατος, συστήματα μέτρησης επιφανειακής τάσης, συστήματα παρακολούθησης συνθηκών χώρου, ζυγοί, αντιδραστήρια κλπ.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης των αγορών και πωλήσεων εμπορευμάτων με ταυτόχρονο έλεγχο όλων των σταδίων της αλυσίδας προμηθειών και πωλήσεων.

Η λύση μας

Με το Clusters Cloud, η ομάδα μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη, ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του. Η τιμολόγηση είναι γρηγορότερη και αξιόπιστη, παρά τις περιπλοκότητες των συμφωνιών με τους πελάτες. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Τα είδη της αποθήκης παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχεται μια ζωντανή είκονα των προμηθειών, των οικονομικών και των πωλήσεων της εταιρείας. Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση, καθώς και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
BPM - Workflows


Ο πελάτης μας είναι τεχνική εταιρεία με εργολαβικό, κατασκευαστικό και facility management αντικείμενο.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση αναζητούσε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης των έργων της, τόσο για την οικονομική δραστηριότητα όσο και για τις υπολοιπες διαδικασίες τους (προϋπολογισμοί, δράσεις έγγραφα κτλ).

Η λύση μας

Το Clusters Cloud ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη. Με την 3D Coding Τεχνολογία του επιτρέπει την καταχώρηση και την παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων κατά έργο και τμήμα του έργου. Με την τεχνολογία των workflows, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής δράσεων που αφορούν το έργο, όπως αυτοψία, πρόβλημα, ραντεβού, κ.ο.κ. και παρακολούθησης του ιστορικού της εξέλιξής τους. Παρέχει ακόμη τη δυνατότητα προσθήκης εγγράφων, φωτογραφιών και οποιωνδήποτε άλλων αρχείων που αφορούν το έργο. Με το module Project Management οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν δομημένους προϋπολογισμούς, για την αξιακή και χρονική παρακολούθηση των έργων. Όλες οι οικονομικες πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα και το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση είτε κατά έργο είτε και για το σύνολο της εταιρείας.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
BPM - Workflows
Project Management
myDATA


Ο πελάτης μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή καλωδίων, έχοντας πείρα και γνώση στον τομέα των καλωδίων για πάνω από 20 χρόνια.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης της παραγωγής, ταυτόχρονα με τις ανάγκες προμήθειας α' υλών και τις προγραμματισμένες πωλήσεις βάσει παραγγελιών πελατών

Η λύση μας

Με το Clusters Cloud, η ομάδα μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του. Η διαδικασία της παραγωγής, βασιζόμενη στις συνταγές υλοποίησης (ΒΟΜ), ελέγχει και τα αποθέματα α' υλών με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας ή ανάλωσης από το απόθεμα. Η κοστολόγηση των παραγόμενων προϊόντων είναι αυτοματοποιημένη, με δυνατότητα προσαύξησης με αναλογία γενικών εξόδων. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες, από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Μεταποίηση και διακινήσεις παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχουν μια ζωντανή είκονα της αποθήκης, των οικονομικών και των πωλήσεων, συνολικά και κατά τμήμα αυτών. Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα και το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση, καθώς και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
Παραγωγή
myDATA


Τι λένε οι πελάτες μας


"Ξεχώρισα το Clusters από τα άλλα προγράμματα της αγοράς επειδή είναι ολοκληρωμένο. Μαζί με το ERP (λογιστήριο, αποθήκη κλπ) έχω και CRM και project management και διαχείριση διαδικασιών (workflows). Σε ένα ενιαίο σύστημα που μας εξοικονομεί χρόνο, μας πληροφορεί σε όλα τα επίπεδα και μας βελτιώνει την εσωτερική οργάνωση και την μεταξύ μας συνεργασία."
A.Z.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή μας. Το Clusters είναι εύχρηστο και φιλικό. Στην υποστήριξη έχουμε άμεση ανταπόκριση κι επίλυση κάθε απορίας. Το πρόγραμμα εκτιμήθηκε πολύ θετικά κι από το λογιστή της επιχείρησης συγκρίνοντάς το με άλλο λογισμικό που γνωρίζει"
Β.Ψ.

"Είναι σημαντικό για έναν χρήστη να έχει στα χέρια του ένα τέτοιο εργαλείο. Οι άνθρωποι της Ergon Iris είναι πολύ καλοί γνώστες, με μεγάλη εμπειρία και πάντοτε μου έδωσαν λύση σε κάθε θέμα μου. Μεγάλη τύχη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας!"
Γ.Μ

"Χρησιμοποιώ τις εφαρμογές σας επί 20ετίας και είχα πάντα άμεση υποστήριξη για κάθε θέμα μου. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα και η συνεργασία μας. Με κάθε ευκαιρία τα συστήνω ανεπιφύλακτα."
Ε.Π.

"Εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης και είναι ο πολύτιμος βοηθός μου. Εξαιρετική συνεργασία και στην υποστήριξη."
Ξ.Μ.