Ο μεγάλος όγκος δεδομένων αλλάζει τη
διαχείριση της υγείας δραματικά!

Λύσεις για την Υγεία

Ενδιαφερομαι
Ολοκληρωμένη διαχείριση κλινικής

Οργανώστε και ελέγξτε απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας: κρατήσεις, προμήθειες, λογιστική, αποθήκη, διαχείριση προσωπικού, οικονομική και κοστολογική διαχείριση ασθενών και περιστατικών, χρονικό προγραμματισμό, διαχείριση εγγράφων, CRM, business intelligence.

Οι εφαρμογές μας είναι οι μοναδικές λύσεις που συνδυάζουν back και front office λειτουργίες κλινικής σε ένα ενιαίο σύστημα.


Αντλήστε και συνδυάστε δεδομένα και μετατρέψτε τα σε real-time πληροφόρηση

Οι εφαρμογές μας βασίζονται στην 30 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ώστε να αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος

Με καινοτόμες 3D Code και workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις διαδικασίες της κλινικής.

Επιλέξτε λύση on cloud ή on premise, όπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στην υποδομή της εταιρείας σας.
Clusters

Σύγχρονο, ολοκληρωμένο software

Λειτουργεί είτε On Premise στο τοπικό σας δίκτυο (LAN) είτε On Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure.

Συνδυάζει μοναδικά κάτω από ενιαία ομπρέλλα FrontOffice, ERP, CRM, BPM για την πλήρη μηχανογράφηση μιας επιχείρησης υγείαςAtlas

Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή κι αξιόπιστη

Λειτουργεί on premise στον τοπικό εξόπλισμό hardware του πελάτη (server/client).

Ολοκληρωμένο κι ευέλικτο σύστημα. Δομημένο σε modules για να προσαρμόζεται και να επεκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες μιας εταιρίας υγείας.

Τι λενε οι πελατες μας...

"Χρησιμοποιώ τις εφαρμογές σας επί 20ετίας και είχα πάντα άμεση υποστήριξη για κάθε θέμα μου. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα και η συνεργασία μας. Με κάθε ευκαιρία τα συστήνω ανεπιφύλακτα."
Ε.Π.

"Εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τις επιχείρησης και είναι ο πολύτιμος βοηθός μου. Εξαιρετική συνεργασία και στην υποστήριξη."
Ξ.Μ.

"Είναι σημαντικό για έναν χρήστη να έχει στα χέρια του ένα τέτοιο εργαλείο. Οι άνθρωποι της Ergon Iris είναι πολύ καλοί γνώστες, με μεγάλη εμπειρία και πάντοτε μου έδωσαν λύση σε κάθε θέμα μου. Μεγάλη τύχη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας!"
Γ.Μ.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.


Ο κλάδος της Υγείας γνωρίζει ραγδαίες εξελίξεις. Η αύξηση του όγκου δεδομένων είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν αυτές τις εξελίξεις. Καινοτόμα λογισμικά και επιχειρηματική ευφυία μπορούν να βοηθήσουν τους προμηθευτές υπηρεσιών στην υγεία να αποκτήσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να μειώσουν τα κόστη, να αυξήσουν τα έσοδα και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες προς τους ασθενείς. Παράλληλα παρέχουν άμεση απεικόνιση των δράσεων τους, όπως οι προσοδοφόρες και λιγότερο επικερδείς δραστηριότητες και η τρέχουσα ρευστότητα.


Το case study της Evexia
Ο πελάτης μας είναι ένα Κέντρο Αποκατάστασης – Αποθεραπείας, μία σύγχρονη δομή υγείας με ιατρικές νοσηλευτικές μονάδες, εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό αποκατάστασης και έμπειρο προσωπικό που περιθάλπτει ασθενείς με κινητικά, γνωσιακά και συμπεριφορικά προβλήματα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε μια λύση που, εκτός από τη διαχείριση των διαδικασιών προμηθειών και λογιστικής, θα μπορούσε να παρακολουθήσει και να ελέγξει τα οικονομικά των διαφόρων κλινικών και των ασθενών του. Έχοντας ήδη ένα ιατρικό λογισμικό για την αρχειοθέτηση και παρακολούθηση των ασθενών, είχε ανάγκη από ένα σύστημα που θα συνδύαζε πληροφορία από την εφαρμογή τρίτων και το Atlas ERP και θα έδινε ένα μοναδικό τρόπο απεικόνισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των οικονομικών, των προμηθειών, του προσωπικού κλπ στο σύνολο αλλά και κατά κλινική, τμήμα και περιστατικό.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του, για έλεγχο των διαδικασιών και έλεγχο των οικονομικών ως σύνολο και κατά κλινική, τμήμα και ασθενή.
Όλες οι εισαγωγές από το ιατρικό λογισμικό έρχονται αυτόματα στο Atlas ERP, χωρίς περαιτέρω καταχωρήσεις και ενημερώνουν όχι μόνο το λογιστήριο και τις προμήθειες αλλά επίσης κατανέμονται σε κλινικές και περιστατικά ασθενών.
Με τον τρόπο αυτό, η διοίκηση έχει ένα μοναδικό ζωντανό σύστημα πληροφόρησής της για τη λήψη αποφάσεων.

Atlas ERP - Modules

Οικονομική Διαχείριση
Λογιστική
Παραγωγή
Αποθήκη