Ό,τι μπορούμε να μετρήσουμε,
το διαχειριζόμαστε καλύτερα!

Λύσεις για το Εμπόριο

Ενδιαφερομαι
Ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση

Οργανώστε και ελέγξτε, απλά, γρήγορα κι αποτελεσματικά τις διαδικασίες και τα δεδομένα σας σε όλα τα στάδια της εμπορικής σας δραστηριότητας, είτε είναι λιανική ή χονδρική όπως προμήθειες, πωλήσεις, λογιστική, αποθήκη, διαχείριση προσωπικού, οικονομική και κοστολογική, προγραμματισμό, CRM, διαχείριση εγγράφων, business intelligence.

Αποκτήστε μια ολιστική εικόνα που βελτιώνει την επικοινωνία με τους πελάτες, την επιλογή προμηθευτών ή προϊόντων, τους χρόνους ανταπόκρισης σας και τους δείκτες απόδοσής σας.

Το απόλυτο εργαλείο! Πάνω από 1.000 ικανοποιημένοι χρήστες.

Αντλήστε, συνδυάστε πληροφορία σε πραγματικό χρόνο από πολλαπλά σημεία πώλησης ή αποθήκευσης και πολλαπλά κέντρα κόστους, μοιραστείτε τη οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή, συνεργαστείτε, προλάβετε προβλήματα, επιλύστε εγκαίρως θέματα.

Οι εφαρμογές μας βασίζονται στην 30 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην πληροφορική, ώστε να αποδίδουν άμεσα, με το χαμηλότερο κόστος

Με καινοτόμες 3D Code και workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις διαδικασίες της εμπορικής επιχείρησης.

Επιλέξτε λύση on cloud ή on premise, όπως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στην υποδομή της εταιρείας σας.
Clusters

Σύγχρονο, ολοκληρωμένο software

Λειτουργεί είτε On Premise στο τοπικό σας δίκτυο (LAN) είτε On Cloud στην ασφαλή πλατφόρμα Microsoft Azure.

Συνδυάζει μοναδικά κάτω από ενιαία ομπρέλλα ERP, CRM, BPM για την πλήρη μηχανογράφηση μιας Εμπορικής επιχείρησης Χονδρικής και ΛιανικήςAtlas

Πρωτοποριακή τεχνολογία, απλή κι αξιόπιστη

Λειτουργεί on premise στον τοπικό εξοπλισμό hardware του πελάτη (server/client).

Ολοκληρωμένο κι ευέλικτο σύστημα. Δομημένο σε modules για να προσαρμόζεται και να επεκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες μιας Εμπορικής εταιρίας. Συνεργασία με πολλαπλά σημεία πώλησης ή logistics.

Τι λενε οι πελατες μας...

"Χρησιμοποιώ τις εφαρμογές σας επί 20ετίας και είχα πάντα άμεση υποστήριξη για κάθε θέμα μου. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα και η συνεργασία μας. Με κάθε ευκαιρία τα συστήνω ανεπιφύλακτα."
Ε.Π.

"Εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τις επιχείρησης και είναι ο πολύτιμος βοηθός μου. Εξαιρετική συνεργασία και στην υποστήριξη."
Ξ.Μ.

"Είναι σημαντικό για έναν χρήστη να έχει στα χέρια του ένα τέτοιο εργαλείο. Οι άνθρωποι της Ergon Iris είναι πολύ καλοί γνώστες, με μεγάλη εμπειρία και πάντοτε μου έδωσαν λύση σε κάθε θέμα μου. Μεγάλη τύχη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας!"
Γ.Μ.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.


Η προσπάθεια για αύξηση πωλήσεων και πελατών γίνεται όλο και πιό δύσκολη: περισσότεροι προμηθευτές με μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια πιέζουν την αγορά, αυξάνοντας την απαίτηση για βελτιστοποίηση σε κάθε επίπεδο και γρήγορα. Η χρήση τεχνολογίας αιχμής και η επιχειρηματική ευφυία (Business Intelligence) γίνονται απαραίτητες: κάθε επιχειρηματική διαδικασία γίνεται μετρήσιμη κι άρα, ενοποιώντας και συνδυάζοντας δεδομένα αξιακά και ποσοτικά, δημιουργεί μια αειφόρο βάση για τη λήψη αποφάσεων για όλες τις λειτουργικές μονάδες μιας επιχείρησης όπως τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις προμήθειες, τα logistics, τα οικονομικά κλπ.

Το case study της Novalab


Ο πελάτης μας εμπορεύεται προϊόντα όπως εργαστηριακός εξοπλισμός ανάλυσης ύδατος, συστήματα μέτρησης επιφανειακής τάσης, συστήματα παρακολούθησης συνθηκών χώρου, ζυγούς, αντιδραστήρια κλπ.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης των αγορών και πωλήσεων εμπορευμάτων με ταυτόχρονο έλεγχο όλων των σταδίων της αλυσίδας προμηθειών και πωλήσεων.

Η λύση μας

Με το Clusters Cloud, η ομάδα μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη, ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του. Η τιμολόγηση είναι γρηγορότερη και αξιόπιστη, παρά τις περιπλοκότητες των συμφωνιών με τους πελάτες. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Τα είδη της αποθήκης παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχεται μια ζωντανή είκονα των προμηθειών, των οικονομικών και των πωλήσεων της εταιρείας. Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση, καθώς και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Clusters Cloud - Modules

ERP
CRM
BPM - Workflows


Το case study της De Lux Kontellis


Ο πελάτης μας είναι μια μεταποιητική και εμπορική επιχείρηση στον τομέα του καθαρισμού και της οικιακής φροντίδας. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως χλώριο, οινόπνευμα, υδροχλωρικό οξύ και τα παράγωγά τους, απορρυπαντικά και πλαστικά υλικά, συνεργάζeται με αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μικρότερες αγορές σε όλη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης του πολύ μεγάλου πελατολογίου της και να ελέγξει αποτελεσματικά την αλυσίδα προμηθειών και παραγωγής.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του.
Η τιμολόγηση είναι γρηγορότερη και αξιόπιστη, παρά τις περιπλοκότητες των συμφωνιών με τους πελάτες. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Μεταποίηση, συσκευασία κι αποθήκη παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχουν μια ζωντανή είκονα της παραγωγής, των οικονομικών και των πωλήσεων συνολικά και κατά κέντρο πώλησης.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Atlas ERP - Modules

Παραγωγή
Αποθήκη
Οικονομική Διαχείριση
Λογιστική