Απόκτησε άμεση κι εύκολη πρόσβαση
στην πληροφόρηση,
και δε θα γυρίσεις ποτέ σε κάτι άλλο

Atlas

ενδιαφερομαι
Βασιστείτε στο Atlas

Το μοντέρνο κι ολοκληρωμένο σύστημα που προσαρμόζεται απόλυτα στο μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησής σας!


Ενσωματώνει καινοτόμες 3D Code και workflows τεχνολογίες που στηρίζουν με μοναδικό τρόπο όλες τις διαδικασίες της επιχείρησης.

Διευκολύνει στη διαχείριση των οικονομικών και λογιστικών και την παρακολούθηση των πόρων, αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης.
Σε ένα ενιαίο και σύγχρονο περιβαλλόν οργανώνει και απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες σε όλα τα επιμέρους τμήματα, από την παραγωγή μέχρι τις πωλήσεις.Πλεονεκτήματα του Atlas

Πλήρες

Γιατί είναι ολοκληρωμένο σύστημα που, σε ενιαίο περιβάλλον και χωρίς διπλοκαταχωρήσεις, καλύπτει όλα τα τμήματα: παραγωγή, οικονομική και εμπορική διαχείριση, κοστολόγηση, λογιστήριο, μισθοδοσία, προγραμματισμό, CRM, business Intelligence...
Μάθε περισσότερα

Αξιόπιστο

Γιατί είναι δοκιμασμένο, απαλλαγμένο από προβλήματα και λάθη κι υποστηρίζεται από τεχνικούς με πολυετή τεχνογνωσία, που δίνουν άμεσα πραγματικές λύσεις...
Μάθε περισσότερα

Ευέλικτο

Γιατί προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες σας και μπορεί να παραμετροποιηθεί άμεσα κι αποτελεσματικά για πρόσθετες, ειδικές απαιτήσεις.

Εύχρηστο

Γιατί παρέχει σύγχρονο, φιλικό περιβάλλον εργασίας, με πολλούς αυτοματισμούς κι εύχρηστες λειτουργίες.

Ενημερωμένο

Γιατί ενημερώνεται άμεσα σύμφωνα με τις εκάστοτε νομοθετικές αλλαγές.

Προσιτό

Γιατί έχει χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση...
Μάθε περισσότερα

..... πάνω από 1.000 ικανοποιημένοι χρήστες

Atlas Modules
Τι λενε οι πελατες μας...

"10 στα 10! Είμαι χρήστης του Atlas ERP από την αρχή μέχρι και σήμερα. Μπορώ να δηλώσω απερίφραστα ότι γεφύρωσε όλες τις παρανοήσεις μεταξύ ανθρώπων που ασχολούνται με τεχνικά θέματα κι αυτών που ασχολούνται με τα οικονομικά στην επιχείρηση"
Γ.Μ.

"Το Atlas ERP είναι ένα εύχρηστο, ευέλικτο κι αξιόπιστο πρόγραμμα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της εταιρείας μου."
Κ.Χ.

"Δουλεύω το Atlas ERP πολλά χρόνια, σε πολλές εταιρείες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι φιλικό κι εύκολο. Είμαι ενθουσιασμένος με το module Excel-ιξη!"
Γ.Τ.

"We have chosen Ergon Iris for their hnow-how and long experience. Now, our everyday work is fast, easy and efficient. We are very satisfied with our collaboration and our investment return."
J.F.Το case study της De Lux Kontellis


Ο πελάτης μας είναι μια μεταποιητική και εμπορική επιχείρηση στον τομέα του καθαρισμού και της οικιακής φροντίδας. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως χλώριο, οινόπνευμα, υδροχλωρικό οξύ και τα παράγωγά τους, απορρυπαντικά και πλαστικά υλικά, συνεργάζeται με αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μικρότερες αγορές σε όλη την Ελλάδα.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε ένα εύκολο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα για να βελτιώσει τη διαδικασία παρακολούθησης του πολύ μεγάλου πελατολογίου της και να ελέγξει αποτελεσματικά την αλυσίδα προμηθειών και παραγωγής.

Η λύση μας

Με την τρισδιάσταση αρχιτεκτονική του Atlas ERP, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα που παραμετροποιήθηκε στις ανάγκες του.
Η τιμολόγηση είναι γρηγορότερη και αξιόπιστη, παρά τις περιπλοκότητες των συμφωνιών με τους πελάτες. Η αλυσίδα προμηθειών και οι προμηθευτές διαχειρίζονται με απλά κι αυτοματοποιημένα παραστατικά που ελαχιστοποιούν χρόνο και προσπάθεια, καλύπτοντας όλες τις διαδικασίες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και με ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιημένων εντύπων και reports. Μεταποίηση, συσκευασία κι αποθήκη παρακολουθούνται συνεχώς και παρέχουν μια ζωντανή είκονα της παραγωγής, των οικονομικών και των πωλήσεων συνολικά και κατά κέντρο πώλησης.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Μodules Atlas ERP

Παραγωγή
Αποθήκη
Οικονομική Διαχείριση
Λογιστική