30 χρόνια υπεροχής στο λογισμικό!

Δουλεύουμε με σας, για σας!

Η εμπειρία μας και η τεχνολογία αιχμής εγγυώνται την αποδοτικότητα των λύσεων μας. Καινοτομία, ποιότητα, αξιοπιστία είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Είτε η επιχείρηση σας είναι μεγάλη είτε μεγαλώνει είμαστε δίπλα σας. Στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση, την υποστήριξη και την αναβάθμιση. Με λειτουργικότητα, απλά και ευέλικτα.

Επενδύουμε σε σταθερές συνεργασίες και βασιζόμαστε σε ικανοποιημένους πελάτες για να κτίσουμε ισχυρές και αποδοτικές σχέσεις που οδηγούν στην επιτυχία.

Από τον Απρίλιο του 2017, ξεκινήσαμε νέα στρατηγική συνεργασία με τη SAP, το διεθνή ηγέτη στο επιχειρησιακό λογισμικό, με το νέο εργαλείο επιχειρηματικής ευφυίας Atlas Business Intelligence

Ανακαλύψτε το Atlas ERP και τις εφαρμογές του σε διάφορους κλάδους!

Πρωτοποριακή τεχνολογία, μοντέρνα, απλή, έξυπνη και αποτελεσματική!

Atlas ERP Large

L, XL, ή XXL?
Μετατρέψτε απλά δεδομένα σε πολύτιμη πληροφορία & αυξήστε παραγωγικότητα κι αποδοτικότητα με ένα ολοκληρωμένο ERP.

Atlas ERP Medium

M προς μεγάλη?
Ελέγξτε όλες τις δραστηριότητές σας με ένα ERP ολοκληρωμένο, αξιόπιστο, απλό, πολύτιμο συνεργάτη και αφήστε το να μεγαλώσει μαζί σας.

Atlas ERP Small

Μικρή αλλά ευέλικτη επιχείρηση?
Το Atlas ERP S οργανώνει τις διαδικασίες σας, απλοποιεί και σας δίνει απόλυτο έλεγχο στην επιχείρησή σας.

Business Intelligence

Η επιχειρηματική 'ευφυία' στα χέρια σας! Πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό σημείο. Αυξήστε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας.

Atlas Production

Πετύχετε τους στόχους σας, απλοποιήστε την παραγωγή, μειώστε τους κινδύνους, επιταχύνετε την ψηφιακή σας διαχείριση προμηθειών, παραγωγής και ανταπόκρισης στους πελάτες.

Atlas Construction

Οργανώστε επιχείρηση κι έργα από την κορυφή ως τη βάση, με σωστή διαχείριση κόστους, χρόνου και πόρων. Παραδώσετε άρτια και έγκαιρα και δημιουργήσετε κέρδος για την επιχείρησή σας.

Atlas Hospitality

Από το front μέχρι το back office, αποκτήστε πλήρη έλεγχο για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Atlas Healthcare

Οργανώστε και προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίας στους ασθενείς σας χωρίς να χάνετε τον έλεγχο και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Atlas Commercial

Βρείτε το κλειδί της επιτυχίας με ένα ευέλικτο κι εύκολο ERP που οργανώνει την εμπορική σας διαχείριση και προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες σας.

Case Studies
Τι λενε οι πελατες μας για το Atlas ERP


"Ως κατασκευαστική αλλά και παραγωγική επιχείρηση, μας ενδιέφερε να μπορέσουμε να έχουμε εύκολα και άμεσα παρακολούθηση όλων των έργων μας αλλά και ολοκληρωμένη ενοποιημένη διαχείριση όλων των επιχειρήσεων μας. Θέλαμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες στα εργοτάξια, τις προμήθειες, το λογιστήριο, το συνεργείο εξοπλισμού, το τμήμα προσωπικού και τους μηχανικούς.
Διαλέξαμε το Atlas ERP της Ergon Iris για την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους. Το Atlas ERP έχει μειώσει τον όγκο εργασίας μας, έχει οργανώσει καλύτερα τις διαδικασίες μας και μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας για αποτελεσματικότητα, ενοποιημένη πληροφόρηση και ένα απλό κι ευέλικτο περιβάλλον εργασίας στην εταιρία, τα έργα και τα επιμέρους τμήματα.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την Ergon Iris και την αποδοτικότητα της επένδυσής μας.”

Τζένη Φανάρα   ΚΟΚΚΙΝΟΣ ATE

Υπηρεσίες


Ψηφιακές Υπηρεσίες
Κάντε απλά κλίκ!

... και μάθετε για τις τελευταίες εκδόσεις, FAQs, downloads και remote υποστήριξη

Μάθε περισσότερα

Τεχνικές Υπηρεσίες
Πάρτε απλά τηλ!

... και θα σας υποστηρίξουμε στα γραφεία σας, τα δικά μας, remotely, on line ή με mail

Μάθε περισσότερα

Συμβουλευτικές
Απλά ρώτηστε μας!

... και θα σας βοηθήσουμε να κτίσουμε μαζί το σύστημα που ταιριάζει στα μέτρα σας

Μάθε περισσότερα

Εκπαίδευση
Απλά εγκαταστήστε!

... και θα εκπαιδευτείτε σε λειτουργικότητα & μεθοδολογία του Atlas όπως εσείς το θέλετε

Μάθε περισσότερα